top of page
Search
  • Writer's pictureΚατερίνα Σταμουλου

Ετοιμάζεις τον γάμο σου κι αναρωτιέσαι αν θέλεις να κάνεις NEXT DAY;

Τι είναι το Next Day;


Το Next Day είναι η φωτογράφηση που γίνεται αφού έχει τελειώσει το μυστήριο του γάμου μια άλλη μέρα κατόπιν συνεννοήσης με το ζευγάρι.

Γιατί να επιλέξω να κάνω Next Day;


Το προτείνουμε γιατί το ζευγάρι είναι πιο ήρεμο και ευτυχισμένο και μπορεί να απολαύσει την φωτογράφηση, απαλλαγμένο από το άγχος της ημέρας του γάμου.

Θα αποθανατιστούν αβίαστα τα μοναδικά συναισθήματα που εξωτερικεύονται κατα την ώρα της φωτογράφησης. Ρομαντισμός, έρωτας, χαρά, συγκίνηση και όλα αυτά κάτω από συνθήκες άνεσης, καθώς η επικοινωνία και η οικειότητα με εμάς έχει εξελιχτεί.


Που μπορώ να κάνω Next Day;


Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει το φόντο της φωτογράφησης του, σε παρόμοια σκηνικά αυτά του γάμου τους, μέρη με συναισθηματική αξία ή και να επιλέξει να αποδράσει σε φυσικά ειδυλλιακά τοπία.


Δηλαδή με το Next Day θα έχω πιο όμορφες φωτογραφίες στο άλμπουμ;

Το ζευγάρι δύναται να γεμίσει το ρομαντικό τους άλμπουμ με στιγμιότυπα από την πιο λαμπερή στιγμη της ζωής τους.

Αλλά η φωτογράφιση της επόμενης ημέρας εκτός από αυτό έχει κι άλλα να προσφέρει! Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους σας που ήρθαν (πολλές φορές από μακριά) να χαρούν μαζί σας!



Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών φωτογράφων να δημιουργήσουν ξεχωριστές και πάνω απ'ολα επαγγελματικές εικόνες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο.




Αν θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να δημιουργήσουμε για σένα τις πιο όμορφες αναμνήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας πατώντας εδώ

 

Αρθρο: Κατερίνα Σταμούλου


1,319 views0 comments
bottom of page