top of page
Search
  • Writer's pictureartisticnerds

“ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ”


Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το πολυπόθητο “ΝΑΙ” ειπώθηκε. Κάπως, έτσι, μια λέξη γίνεται η αφορμή για την έναρξη πυρετωδών προγραμματισμών, χρονοδιαγραμμάτων και οργανώσεων για την τέλεια μέρα. Στο ζευγάρι και στις εκατέρωθε οικογένειες επικρατεί ένας πανικός αναζητήσεων, ώστε όλες οι λεπτομέρειες που θα περιβάλλουν εκείνη τη μέρα να είναι προσεγμένες και το αποτέλεσμα αψεγάδιαστο.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά, η εκκλησία, ο χώρος εκδηλώσεων και ο στολισμός. Τρεις παράμετροι απόλυτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Σημαντική λεπτομέρεια! Κλείστε τα μάτια και απλά φανταστείτε αυτά τα τρία να συνδυάζονται αρμονικά και να σας προσφέρουν ένα αυθόρμητα ανεξήγητο χαμόγελο. Δεν χρειάζεται να είναι αυτή η μία και συγκεκριμένη εκκλησία, που από παιδιά θέλατε να παντρευτείτε εκεί. Επίσης, ο χωρός της εκδήλωσης δεν έχει καμία σημασία πόσο ακούγεται στον περίγυρο ή όχι. Αν αυτά τα δύο συνδυαστούν με μόνο κρητήριο την προσωπική σας αρέσκεια, τότε το ένα θα γίνει η αμοιβαία συνέχεια του άλλου κι η επιλογή σας θα δικαιωθεί. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και το συναίσθημα που σας δημιουργεί κάθε χώρος. Τη μοναδικότητα των χώρων, που θα επιλέξετε, θα την αναδείξει ο ιδιαίτερος γαμήλιος στολισμός κι η δική σας παρουσία.




Ο πανικός, φυσικά, δεν τελειώνει εδώ! Η εύρεση κι η επιλογή του νυφικού, του κοστουμιού καθώς και η δημιουργία της λίστας των καλεσμένων, φαντάζει να είναι δρόμος μετ΄εμποδίων. Ωστόσο, και πάλι η απάντηση είναι απλή! Ψυχραιμία και ηρεμία. Η λίστα των καλεσμένων είναι ένα βασανιστήριο για κάθε ζευγάρι. Η συμβουλή μας απλή: “Καλέστε όσους νιώθετε πως εκείνη την ημέρα θα σας περιβάλλουν με θετική ενέργεια και θα έρθουν για να αποτελέσουν ενεργό κομμάτι εκείνης της ημέρας!”. Μην αντιμετωπίζετε το γάμο σας σαν μια υποχρέωση και μπείτε στη διαδικασία να τους καλέσετε όλους απλά επειδή πρέπει. Τα πρέπει του γάμου σας τα ορίζετε εσεις και κανένας άλλος.



Όσο για την επιλογή νυφικού και κοστουμιού, εφοδιαστείτε με ένα ζευγάρι πολύ καλά αθλητικά γιατί θα διανύσετε χιλιόμετρα δρόμου, ώσπου να καταλήξετε στο τέλειο.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για τη διοργάνωση του δικού σας τέλειου γάμου. Η αναζήτηση κι η έρευνα! Κανείς ποτέ δεν ξύπνησε μια μέρα κι ήξερε πως πρέπει να οργανώσει το γάμο του. Αναζητήστε την κασέτα με το γάμο των γονιών σας. Πηγαίνετε σε γάμους που είστε καλεσμένοι και παρατηρείστε. Αναζητήστε στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από γαμήλιες εκδηλώσεις. Ζητήστε από το φωτογράφο να σας προτείνει κάτι ξεχωριστό για τη δική σας ξεχωριστή μέρα. Ερευνήστε και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα! Η αναζήτηση θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διοργάση του γάμου σας.

Μη γελιέστε, τίποτα δεν είναι πιο τέλειο από εκείνο που οι ίδιοι με μόχθο κι αγάπη δημιούργήσατε. Αντιμετωπίστε το γάμο σας σαν μια πρόκληση και θα δείτε πως θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε! Μια δοκιμή θα σας πείσει!


 

Εάν είπες το πολυπόθητο "ΝΑΙ" και όλα αυτά σου φάνηκαν βουνό, κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας και θα χαρούμε να σε καθοδηγήσουμε και να βοηθήσουμε να έχεις τον πιο όμορφο γάμο. Αλώστε για να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις πρέπει να ζήσει την πιο όμορφη μέρα, και αυτό είναι ο στόχος μας. Εαν θέλεις να κλείσεις ραντεβού μαζί μας, μπορείς να μας στείλεις ένα μήνυμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Σύνταξη άρθρου: Λαύρα Αργυροπούλου

375 views0 comments
bottom of page