top of page
Search
  • Writer's pictureartisticnerds

ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ

Ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα! Οι ετοιμασίες, η οργάνωση, ο προγραμματισμός, όλα αλληλοσυνδέονται κι αλληλοεπηρεάζονται. Το αποτέλεσμα, ένας μόνιμος πονοκέφαλος και το άγχος ότι δεν θα προλάβετε τίποτα. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά που σας αγχώνουν πάρα πολύ, ξεχνάτε το πιο σημαντικό και το πιο ουσιώδες, ξεχνάτε τη διασκέδαση. Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πάρτυ διαρκείας, στο οποίο είστε πρωταγωνιστές.


Τι καλύτερο, λοιπόν, αυτό το πάρτυ να ξεκινήσει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο! Όλα τα ζευγάρια, φτιάχνοντας ένα οργανόγραμμα του γάμου τους, προσθέτουν και την επιλογή “bachelorrete party” με ένα ερωτηματικό. Ποτέ δεν ξέρουν, λένε, αν θα προλάβουν κι αν θέλουν. Ξεχάστε, τα τετριμμένα! Ό,τι αφορά το γάμο σας, αφορά και την προσωπική σας ικανοποίηση.


Photo of girls in bachelorette party
Bachelorette Party

Ποιο ζευγάρι δεν έχει εκείνο τον τρελό φίλο ή φίλη, που έχει βαλθεί να διοργανώσει ένα αξέχαστο πάρτυ πριν “κρεμάσει” τους φίλου του;! Σε αυτόν, λοιπόν, τον τρελό φίλο ή φίλη θα απευθυνθώ λέγοντας τα εξής:


Picture with guys in bachelor party
Bachelor Guys

“ Η φιλία είναι ένας δυνατός δεσμός ανάμεσα στους ανθρώπους! Το ζευγάρι των φίλων σας αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πιο πάνω στην ανηφόρα της κοινής τους ζωής. Εσείς καλείστε, εφόσον τους γνωρίζετε, να διοργανώσετε το πιο όμορφο, διασκεδαστικό και συνάμα αναπάντεχο bachelorrete party! Η ιδέα εξελίσσεται με τους φίλους του γαμπρού να συναντούν τις φίλες της νύφης κι από κοινού να ετοιμάζουν ένα πάρτυ στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα, στο μαγαζί που διαδραματίστηκε το πρώτο ραντεβού. Το ζευγάρι, φυσικά, και αγνοεί τον τόπο διεξαγωγής του πάρτυ, μέχρι τη στιγμή της άφιξης. Το πιο σημαντικό είναι οι παρέες να φτάσουν σε διαφορετικές ώρες.



Όλα θα είναι συγχρονισμένα. Το τραπέζι θα είναι το ίδιο, το κρασί, το φαγητό, όλα! Τη στιγμή, λοιπόν, που η παρέα του γαμπρού θα μπει στο μαγαζί, η έκπληξη θα έχει μόλις εκπληρωθεί. Ένα ντόμινο βλεμμάτων, χαμόγελων κι η έντονη αίσθηση φλερτ θα διαχέεται στο χώρο! Κι όλο αυτό δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς την ανταλλαγή σημειωμάτων (το γνωστό ραβασάκι), στα οποία προφανώς αυτή τη φορά δεν θα αναγράφονται το όνομα και το τηλέφωνο, αλλά η ημερομηνία του γάμου τους”


Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός, το πάθος κι η τρέλα ήταν, είναι και θα είναι τα χαρακτηριστικά που ενώνουν ένα ζευγάρι και θα αναγεννηθούν με τη συμβολή των φίλων. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα!

 

Σύνταξη άρθρου: Λαύρα Αργυροπούλου

185 views0 comments
bottom of page